teisipäev, 9. november 2010

Tere tulemast Prismasse!

Meie kõige olulisem eesmärk on see, et meil oleksid
TALLINNA KÕIGE RAHULOLEVAMAD KLIENDID.
Allikas: prismamarket.ee


Läinud töönädala lõpus oli vaja minna poodi. Absoluutse tipptunni ajal, reede õhtul, kella viie paiku. Tee äärde jäi Sikupilli Prisma. Pikemalt mõtlemata keerasime sisse, sest ega aega mõelda meil eriti polnud. Olime lubanud sõita maale ämmale külla ja ega siis ämma ei saa ju lasta oodata.

Parklasse sisse keeranud, tekkis tunne, nagu oleksime sattunud Madonna kontserdile või imeravitseja Niguli juurde. Igal pool autod, autod, inimesed, autod. Vaba parkimiskohta mitte ühtegi, käis vaid üks kaootiline sebimine. Kaos, teisisõnu. Taas pikemalt mõtlemata otsustasin otsa ringi keerata ja teise poodi minna. Parklast välja sõita aga enam ei õnnestunud, sest seal oli mitmekümnest autost koosnev järjekord.

Naine tuletas järjekorras seistes meelde Prisma nädalavahetuse sooduspakkumist, forellifilee! Suu hakkas vett jooksma. Natuke sidrunit, valget pipart, soola, kala maitseainet, öö otsa laagerdamist ja hommikul röstsaiaga..mhmmm. Otsustasime kõigele vaatamata ikkagi samasse poodi minna. Pärast mõningast ringitiirutamist vabaneski üks koht. Teiselt poolt lähenes suurel kiirusel BMW, meie jõudsime enne.

Enne poodiminekut otsustasin läpaka pakiruumi visata, et pahadele silma ei torkaks. Pole ju seniajani raatsinud klaase ära toonida. Pakiruumist vaatas vastu suur taarakott, mille juba mitu nädalat tagasi olin suvilast talveks linna ära kolides peale visanud. Võtsin selle näppu, et taara Prisma all olevatesse automaatidesse ära sokutada. Sõitsime eskalaatoriga alla ja sisenesime parklasse. Ja suu jäi imestusest pärani: hiiglaslik parkla oli jumala tühi, mitte ühtegi autot!

Kogu see pilt oli oma olemuselt nii absurdne, et uudishimu sai võitu ja läksime uurima, miks nii? Nädala kõige suuremal tipptunnil, mil üleval parklas valitseb täielik kaos, on maaalune parkla suletud! Selgus ka põhjus: kaks töömeest valasid parkla sissetõiduteele betooni, sissesõidu ette oli tõmmatud kileriba. Või õigemini üks töömees midagi seal silus, teine vaatas niisama pealt. Siis vaatas kella, haigutas, sügas mune ja pani lõpuks suitsu ette. Kiiret ei paistnud neil kusagile olevat.

Iseenesest muidugi väga tublid, kaldtee tuleb korda teha, sest olin isegi mitu korda seal autoninaga vastu maad kraapsanud aga kas tõesti peab seda tööd tegema reede õhtul, kella viie paiku? Miks ei saanud seda sissesõiduteed lappida näiteks kolmapäeva hommikul? Katki oli see kaldtee juba ammu, suvest saadik.

Ei oska selle peale muud kosta, kui et sellisel moel on Prismal küll väga raske oma kõige olulisemat eesmärki ellu viia. Ehkki, tänu tühjusele parklas polnud ka taaraautomaatide juures mitte kedagi. Suvised õllepurgid sai ilma aega viitmata kiirelt ja kasulikult ära realiseeritud. Selles mõttes olen ma Prismaga muidugi rahul.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar